A foci él és élni akar - No1 futball tesztoldal

2018 szeptemberében csendes forradalom kezdődött a magyar sajtó történelmében.

Néhány fiatal focirajongó úgy döntött, elég volt a félrebeszélésből. Tiszta vizet kell önteni a pohárba!

Gond van a magyar focival

Az átpolitizált, harmatnál is gyengébb magyar futball senkit se érdekel. Ezért nem is érdemes róla beszélni. A foci mégis él, ha nem is Magyarországon.

Jobb a külföldi?

Ezért vigyázó szemeiket Párizsra, Londonra, Manchesterre, Madridra és referee, football, red cardhasonló híres városokra vetették. Azóta frissiben értesülhetünk a nemzetközi labdarúgás híreiről, legyen az átigazolás, család állapot változása, sérülés vagy bármi, ami csak számíthat, és befolyásolhatja az épp zajló kupák eredményeit, vagy ami csak érdekelhet egy lelkes futball rajongót.

A labdarúgás játék, és aki szereti, azért szereti, mert szereti a játékot. A rajongók maguk is szeretnek játszani. Akár lábbal, akár fejben.

Lehet fejben focizni? Ha lehet is, nem az igazi – viszont lehet az ismereteinket próbára tenni. A kvízeknek nincs tétjük, de remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Sokat tanulhatunk is belőlük, hiszen azonnal megtudjuk, helyesen válaszoltunk-e a kérdésekre. És ha először csak tippeltünk, legközelebb ugyanarra a kérdésre már biztosan fogjuk tudni a választ.

Így a labdarúgás egyszerre fizikai és intellektuális szinten is segít jó formában maradni.

Aki nem hiszi, próbálja ki a Keresztlabda oldalon.

Minden nap egy fociteszt, feszes elme, feszes test!

80 / 100

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük