A divattervező segít az 1. személyre szabott ruhatárad kialakításában

Egy kis nyugalom szigete található a vizek városában, Baján, ahol az önismeret, a stílus és a kreativitás összeér. Ez a Stílusműhely, ahol az alapító Kretter Bea divattervező, személyre szabott gardrób tervező gondoskodik arról, hogy megtaláld az összhangot a személyiséged és a ruhatárad, valamint a belsőd és a külsőd között, hogy azt a benyomást és hatást váltsd ki a környezetedből, amilyet szeretnél. Teszi mindezt a divat, mint pszihológia és stílusterápia eszközeivel.

A divattervező...

Bea 2005 óta foglalkozik a divattal és ruhatervezéssel. 2017-ben jelölték a Glamour Women of the Year, az év divattervezője címre. Részt vett a TV” Divatkreátor című tehetségkutató műsorában, ahol tervezett ruhát Görög Zitának, Falusi Mariannak, Orosz Barbarának és Trokán Nórának. Három évig társszervezője volt a ReMese nemzetközi tehetséggondozó csereprogramnak, ennek keretén belül gyerekruhákat tervezett és bemutatókat szervezett Budapest neves rendezvényein. Több mint 10 éve kezdett blogolni, divat és lifestyle témában, amiből végül egy online női magazin született: amuhelymagazin.hu, mely a stílust kedvelő, vidéki közösségeket hivatott összekapcsolni.

aki átszab!

Ha azt érzed, hogy valami nincs rendben miután változások jöttek az életedbe, nem érzed jól magad a bőrödben, megrekedsz a ruhatárad előtt reggelente, semmi másra nincs szükséged, csak arra, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, hogy ezáltal helyrerázódjon minden más is körülötted, akkor keresd fel Beát, kérd a 2 órás Stíluskonzultációt, mely során egy olyan alapot kapsz, amire elkezdhetsz építeni.

Ha ömlik ki a sok ruha a szekrényedből, még sincs mit felvegyél, ha gyakran vásárolsz impulzusból, aztán hónapokig áll a címkés ruhadarab a szekrényedben, ha jó lenne reggel idegesség és késés nélkül elindulni, ruhapróbálgatás helyett inkább nyugodtan kávézni, akkor kérd az UP-TO-DATE GARDRÓB csomagot, mely egy stíluskonzultációt, személyre szabott új szezonális kollekciót és egyéb bónusz szolgáltatásokat és termékeket tartalmaz. [wpdiscuz-feedback id="22p6v0kpep" question="Voltál már stílustanácsadáson? Milyen volt?" opened="1"][/wpdiscuz-feedback]

 

 

77 / 100

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük