Fitness csomag

 

A karbantartás és sebességnövelő csomagot rendszeresen felülvizsgálom és fejlesztem,
hogy az ön honlapja a lehető legjobban és leggyorsabban működjön.

 

A csomag tartalma:

 

 

A WordPress rendszere védelmet igényel. A védelem lehet okosan kialakított - biztonságos és a weboldalt nem vagy alig lassító - vagy lehet összedobott, zagyva és hiányos. A sok tapasztalat alapján kialakított, kipróbált rendszer megfelelő és stabil védelmet ad a támadások ellen, akár automatizált, akár személyes próbálkozás történik:

 

 • A honlaphoz szabottan optimális ingyenes biztonsági megoldások beállítása és ellenőrzése (tűzfal, belépésvédelem, login link megváltoztatása, WordPress fájlok elérésének tiltása stb.) Erős védelem a hekkerekkel és a bot-okkal szemben
 • WordPress CMS, Sablonok, és bővítmények automatikus frissítése
 • Fájlok és adatbázis automatikus mentése saját felhőbe (online tárhelyre), megegyezés szerinti időközönként – hetente, vagy akár naponta, 15 GB tárhely erejéig, akár egy érve visszamenőleg
 •  

 

 

A frissítések a biztonságot, a helyes és gyors működést szolgálják. A sablonok, bővítmények, a WP mag és a fordítások időnként frissítésre kerülnek. A frissítés történhet automatikusan -azonnal - vagy manuálisan.

A karbantartás során minden frissítésre kerül.

A rendszeres frissítések a Fitness karbantartás csomagban elérhetők

 

A kritikus hibák és az ajánlott javítások vizsgálata. A szükséges javítások elvégzése

Gyorsítótárazás (cache) beállítása, ellenőrzése – sebességnövelés. A honlapnak megfelelő leggyorsabb és biztonságos cache bővítmény kiválasztása, és az optimálisat közelítő beállítása

A biztonsági mentések létfontosságúak. A tárhelyen lévők is hasznosak, de a legjobb az off-site mentés.

 

A rendszeres külső mentéseka Vagyonőr karbantartás csomagtól kezdvemindegyikben elérhető

 

SSL tanúsítvány ellenőrzése, SSL (https) kényszerítése

Az SSL ma már szinte alapkövetelmény a világhálón. Az SSL (HTTPS protokoll) megvalósítása a legegyszerűbb módon történik (bővítmény nélkül).

A szükségtelen SSL bővítmények törlésre kerülnek.

 

 

Az adatbázis használat közben felduzzad. Az ideiglenes fájlok, spamek és el nem fogadott hozzászólások, bejegyzésváltozatok, automatikus mentések stb. törlése csökkenti az adatbázis méretét, és gyorsabbá is teszi a működését. Ez az oldalbetöltések idejében is megmutatkozik, vagyis a honlap mérhetően gyorsabb lesz.
Az adatbázis tisztítás során a már törölt bővítmények által hátrahagyott adatbázistáblák is törlésre kerülnek, így a rendszer felszabadul hatékonyabb működést és nagyobb sebességet eredményezve.

Az egykor használt, vagy kipróbált bővítmények egy része nyomot hagy az adatbázisban. Ezek lassítják a honlap működését. Ezeket törlöm.

Felesleges tartalmak megkeresése és törlése a tárhelyen
A PHP Verzió befolyásolja a honlap sebességét. Érdemes a frissebb verziókat alkalmazni, de azok nem  frissülnek automatikusan, hanem a tárhelyen kell ezt elvégezni, manuálisan. A verziófrissítéseket követjük, így a weboldal mindig a legjobb teljesítményt fogja nyújtani.
Fontos, hogy mindig az optimálisan friss legyen beállítva (a legfrissebb hibákat eredményezhet, mert a sablonok és a bővítmények fejlesztése nem mindig követi azonnal a PHP verziókat. A túl régi PHP változatok viszont lassabbá teszik a honlapot.

A WordPress, vagyis a honlap a tárhely fájlrendszerében mérhető helyet foglal. Minél kisebb, annál könnyebben kezelhető. A karbantartás nyomán gyakran a WP által elfoglalt tárhelyterület csökken. Ez több száz megabájtot is jelenthet

A szövegek és képek másolásvédelme - kijelölés és jobb egérgomb tiltása, böngészőkonzol tiltása.

 

A WordPress admin menüt bővítmények megterhelhetik a saját kezelőfelületük beszúrásával, ami miatt a menü túlzsúfolttá és kaotikussá válhat.
A menüpontokat logikusan és áttekinthetően rendezem el, a felesleges menü elemeket  kikapcsolom. Így a WordPress könnyen kezelhető marad.

 

A sebességet sok tényező befolyásolja. Vannak egyéb összetevők is, amik optimális beállítása segít a felhasználói élmény javításában a betöltési sebességen vagy az egyes honlapelemek megjelenésének finomításán keresztül.
Fontos a sablonok és a bővítmények összehangolása, hogy ne egymás ellen, hanem egymást kiegészítve működjenek. Az aktuális feladatokat frissen végzett egyéni vizsgálat és tesztek  mutatják meg.
A szoftverek a munkát rendszeresen  vagy folyamatosan végzik, funkciótól függően. A csomag tartalmaz személyes felügyeletet és beavatkozást is, amennyiben szükséges, valamint a frissítéseket is, a csomag által elérhető  lehető legjobb teljesítmény fenntartására.

A legfontosabb SEO beállítások: oldalak, bejegyzések, termékek, képek stb. SEO adatainak asszisztált (kötelező) kitöltése.

Haladó SEO bővítmény beállítása.

 

Menüpontok működésének ellenőrzése, néhány oldal megnyitása a böngészőben. Kapcsolat oldal, elérhetőségek ellenőrzése

A WordPress (és a WooCommerce is) szokott emaileket küldeni az érdeklődőknek, hozzászólóknak, vásárlóknak stb. Az is fontos, hogy a hibajelentéseket megkapjuk. Az email kiküldés ellenőrzésre kerül

Előfordulhat, hogy a szövegekbe ágyazott hivatkozások meghibásodnak. Ennek oka lehet a céloldal megszűnése. Másik hibalehetőség, amikor egybejegyzésbe illesztett kép eltűnik a tárhelyről. Ilyenkor csak egy üres terület, vagy egy hibajel ikon látszik helyette. A hibás linkeket a hozzájuk tartozó oldalakkal együtt kilistázzuk. A javítás az őgyfél feladata

A statikus tartalmak rögzítése a böngészőben: így az onnan érkező legközelebbi látogatáskor azokat  nem kell újra betölteni.
GZip tömörítés általános használata az oldalok összes eleménél. Ez jelentősen növeli a betöltési sebességet
Megkeressük és töröljük a nem használt képeket. Nem terhelik a tárhelyet és az adatbázist. Nem kell nagyobb tárhelyre váltani, és a honlap gyorsabb is lesz.
Ezt a  műveletet csak egyszer végzem el, az első alkalommal, mivel nem kívánatos hatásai lehetnek. A kivitelezés előtt a honlapról teljes körű, redundáns biztonsági másolat készül.
Ha nincs beállítva korlátozás a feltölthető fájlok méretére vagy a felbontás maximumára, akkor bizony több megabájt méretű képek is felkerülhetnek garmadával. Ez különösen gyakori importált fájloknál, pl. a WP All Import bővítmény használata során (webáruház-tartalom feltöltésekor).
A képek felbontásának optimális beállítása a fájlméret csökkenésével jár, ami gyakran az oldalbetöltés sebességének határozott mértékű növekedését eredményezi. A felbontás átállítása tömegesen történik, vagyis a már a Médiatárban (vagy akár máshol is) lévő képek felbontása kerül átalakításra, előre egyeztetett mértékűre.
A képek optimalizálása 3 lépésben valósul meg:
 • A képek tömörítése a feltöltés során a WordPress és a Google által javasolt optimális mértékben, vagy egyéni igény szerint.
 • A már fenn lévő képek további tömörítése - a fájlméret további csökkentése, jelentős minőségromlás nélkül. Általában látványos sebességnövekedéssel jár. Kérhető erőteljesebb tömörítés is, ha nem lényeges a magas képminőség.
 • Az képoptimalizálás automatizált, időzített felülvizsgálata, hogy az oldalbetöltés gyors maradjon.
A WebP kiterjesztésű képeket elfogadtatjuk a WordPress-es, mivel alapból nem lehet ilyeneket feltölteni. Ezután a WebP képek az oldal első betöltése során létre jönnek, és a későbbiekben ezek töltödnek be automatikusan. Ez akár 50%-kal is csökkenti a képek fájlméretét, veszteség mentesen.
Ettől a képeket tartalmazó oldalak betöltése jelentősen gyorsul.
Amikor egy képet feltöltünk a médiatárba, a WordPress létre hoz belőle egy sor  különböző méretű, úgynevezett bélyegképet. Ezeket a sablon vagy  bővítmények igénylik (Pl. WooCommerce, a termékképek megjelenítéséhez). A képek egy része azonban felesleges, mivel valójában soha nem kerülnek szem elé. Az ilyen képek feleslegesen foglalják a tárhelyünket, és növelik az adatbázis méretét (a felszabadított tárhely mérete képenként gyakran MB mértékű).
A Fitness karbantartáős része a felesleges  képek szűrése és eltávolítása, illetve, a létre hozásuk tiltása is.
De honnan tudjuk, mely képek feleslegesek? Nos, annak is megvan a módja. Az ilyen trükkök sokasága az, ami miatt érdemes előfizetni karbantartásra. Egy üzleti honlap  vagy webáruzáz tulajdonosa aligha akarja ilyen dolgokra fecsérelni az energiáját és az idejét. A WP Express pedig ezért van: megcsinálja Ön helyett, hogy a tartalomra  figyelhessen, és így sikerre vigye az üzletét.

 

Összefoglalva:  megszabadulunk a nem használt, potyautas bélyegképektől, amelyek elfogják a helyet a hasznos tartalmaktól, és terhelik a tárhelyet, az adatbázist és a processzort. A bélyegképek csak a szükséges méretekben készülnek el. Az így felszabaduló teljesítmény által a honlap könnyebbé és fürgébbé válik.

A felmerülő hibák orvoslása 72 órán belül. Elérhetőség telefonon 8-22-ig.

A konzultáció az elvégzendő feladatokkal és a kezelést követő teendőkkel kapcsolatos

 

Csendes csomag

 

A csomag tartalmazza a fenti eszközöket.
Röviden:

 

 • védelem

 • sebességtuning

 • SEO beállítások

 • haladó képkezelés

 

A szolgáltatás díja:

 

5000 Ft/

 

A szolgáltatás ára a csomag telepítését és beállítását tartalmazza. A továbbiakban emberi beavatkozás nélkül működik.
Érdemes fél évente, de legalább évente egyszer felülvizsgálni, frissíteni. Az ár évi egy frissítés díját foglalja magában.

Javítás vagy hibaelhárítás esetén 4000 Ft óradíj van érvényben.

 

Kapcsolattartás céljából megadhat Facebook profilt, Skype nevet, stb.

Aktív csomag

 

A csomag tartalmazza a fenti eszközöket.
Röviden:

 

 • védelem

 • sebességtuning

 • SEO beállítások

 • haladó képkezelés

 

A szolgáltatás díja:

 

10000 Ft/

 

A szolgáltatás ára a csomag telepítésén és beállításán túl havi egy honlapellenőrzést (megjelenés, funkciók ellenőrzése, frissítések, kisebb hibák javítása) tartalmazz.

Magába foglalja a készenlét díját is, amennyiben váratlan hiba elhárítására lenne szükség.

 

 

Kapcsolattartás céljából megadhat Facebook profilt, Skype nevet, stb.

referenciák

A Százkéz egyesület fő tevékenysége a gyerekekkel való foglalkozás. Társasjáték, prevenció, táboroztatás. Szazkez
Minden gyereknek nagy élmény, amikor ideiglenesen otthonától távol, új környezetben kalandok sokaságát élheti át. A Százkéz egyesület ezt minden nyáron, tematikus táborokban biztosítja számukra.

 

M-MaximumAz M-Maximum Kft honlapja gyakorlatias: a bemutatott termékekről árajánlat kérhető űrlapon keresztül.
Az egyszerűség ereje - de azért látványos megoldásokkal.
A honlap az ígéret szerint Flatsome sablonnal - UX Builderrel készült, és karbantartás nélkül évek óta hibátlanul működik.

víztisztító A nyirhome.hu honlap egy összetett, sokoldalú rendszer. Szakmai információforrás, webáruház és szolgáltatáskínáló oldal egyben.

Megrendelhetünk fürdőszobai felszereléseket vagy víztisztítókat, legyen az konyhai vagy ipari. A beszerelés és a beüzemelés a szolgáltatás része. Minden egyben van a sikerhez.

 

 

Ka Gép Logo
A Gép és Földmunkák honlap a Kancsár-Ker Kft tevékenységét mutatja be, a tereprendezéstől az alap-, és árokásáson át a mély-, és magasépítészetig. A tevékenységük anyag-, és gépszállításra is kiterjed, így teljes körűnek mondható.
A honlap a megjelenés minőségében valahol a felső 10 %-ban lehet.