Fitness csomag

 

A karbantartás és sebességnövelő csomagot rendszeresen felülvizsgálom és fejlesztem,
hogy az ön honlapja a lehető legjobban és leggyorsabban működjön.

 

A csomag tartalma:

 

 

CheckPoint csomag
A fitness csomagtartalmazza a CheckPoint csomag összes funkcióját.
Admin menü rendezése
A leghatékonyabb  A WordPress admin menüt bővítmények megterhelhetik a saját kezelőfelületük beszúrásával, ami miatt a menü túlzsúfolttá és kaotikussá válhat.
A menüpontokat logikusan és áttekinthetően rendezem el, a felesleges menü elemeket  kikapcsolom. Így a WordPress könnyen kezelhető marad.
Webhely egészségi állapota

A kritikus hibák és az ajánlott javítások vizsgálata. A szükséges javítások elvégzése

Védelem

A WordPress rendszere védelmet igényel. A védelem lehet okosan kialakított - biztonságos és a weboldalt nem vagy alig lassító - vagy lehet összedobott, zagyva és hiányos. A 6 év tapasztalatai alapján kialakított, kipróbált rendszer megfelelő és stabil védelmet ad a támadások ellen, akár automatizált, akár személyes próbálkozás történik.

 

Gyorsítótárazás

A gyorsítótárazás lehet jó, lehet nem jó, lehet munkaigényes, vagy túlbonyolított. A javasolt rendszer egyszerűen kezelhető, megbízható, és biztonságos az oldalra nézve (nem szokott hibákat okozni). Ennek használata csak javaslat - ha van már bevált rendszer, azt nem cseréljük le, csak kérésre

Mentések

A biztonsági mentések létfontosságúak. A tárhelyen lévők is hasznosak, de a legjobb az off-site mentés.

 

A rendszeres külső mentéseka Vagyonőr karbantartás csomagtól kezdvemindegyikben elérhető

 

SSL

Az SSL ma már szinte alapkövetelmény a világhálón. Az SSL (HTTPS protokoll) megvalósítása a legegyszerűbb módon történik (bővítmény nélkül).

A szükségtelen SSL bővítmények törlésre kerülnek.

 

Adatbázis optimalizálása
Az adatbázis használat közben felduzzad. Az ideiglenes fájlok, spamek és el nem fogadott hozzászólások, bejegyzésváltozatok, automatikus mentések stb. törlése csökkenti az adatbázis méretét, és gyorsabbá is teszi a működését. Ez az oldalbetöltések idejében is megmutatkozik, vagyis a honlap mérhetően gyorsabb lesz.
Az adatbázis tisztítás során a már törölt bővítmények által hátrahagyott adatbázistáblák is törlésre kerülnek, így a rendszer felszabadul hatékonyabb működést és nagyobb sebességet eredményezve.
Bővítmény-maradványok törlése az adatbázisból

Az egykor használt, vagy kipróbált bővítmények egy része nyomot hagy az adatbázisban. Ezek lassítják a honlap működését. Ezeket törlöm.

Tárhely felszabadítás
Felesleges tartalmak megkeresése és törlése a tárhelyen
Frissítések

A frissítések a biztonságot, a helyes és gyors működést szolgálják. A sablonok, bővítmények, a WP mag és a fordítások időnként frissítésre kerülnek. A frissítés történhet automatikusan -azonnal - vagy manuálisan.

A karbantartás során minden frissítésre kerül.

A rendszeres frissítések a Fitness karbantartás csomagban elérhetők

 

PHP verzió frissítés
A PHP Verzió befolyásolja a honlap sebességét. Érdemes a frissebb verziókat alkalmazni, de azok nem  frissülnek automatikusan, hanem a tárhelyen kell ezt elvégezni, manuálisan. A verziófrissítéseket követjük, így a weboldal mindig a legjobb teljesítményt fogja nyújtani.
Fontos, hogy mindig az optimálisan friss legyen beállítva (a legfrissebb hibákat eredményezhet, mert a sablonok és a bővítmények fejlesztése nem mindig követi azonnal a PHP verziókat. A túl régi PHP változatok viszont lassabbá teszik a honlapot.
Fájl integritás

A WordPress, vagyis a honlap a tárhely fájlrendszerében mérhető helyet foglal. Minél kisebb, annál könnyebben kezelhető. A karbantartás nyomán gyakran a WP által elfoglalt tárhelyterület csökken. Ez több száz megabájtot is jelenthet

Email kiküldés ellenőrzése

A WordPress (és a WooCommerce is) szokott emaileket küldeni az érdeklődőknek, hozzászólóknak, vásárlóknak stb. Az is fontos, hogy a hibajelentéseket megkapjuk. Az email kiküldés ellenőrzésre kerül

Hibás linkek felkutatása

Előfordulhat, hogy a szövegekbe ágyazott hivatkozások meghibásodnak. Ennek oka lehet a céloldal megszűnése. Másik hibalehetőség, amikor egybejegyzésbe illesztett kép eltűnik a tárhelyről. Ilyenkor csak egy üres terület, vagy egy hibajel ikon látszik helyette. A hibás linkeket a hozzájuk tartozó oldalakkal együtt kilistázzuk. A javítás az őgyfél feladata

Statikus tartalmak rögzítése
A statikus tartalmak rögzítése a böngészőben: így az onnan érkező legközelebbi látogatáskor azokat  nem kell újra betölteni.
GZIP
GZip tömörítés általános használata az oldalok összes eleménél. Ez jelentősen növeli a betöltési sebességet
Nem használt képek törlése
Megkeressük és töröljük a nem használt képeket. Nem terhelik a tárhelyet és az adatbázist. Nem kell nagyobb tárhelyre váltani, és a honlap gyorsabb is lesz.
Ezt a  műveletet csak egyszer végzem el, az első alkalommal, mivel nem kívánatos hatásai lehetnek. A kivitelezés előtt a honlapról teljes körű, redundáns biztonsági másolat készül.
Túlméretes képek méretének csökkentése
Ha nincs beállítva korlátozás a feltölthető fájlok méretére vagy a felbontás maximumára, akkor bizony több megabájt méretű képek is felkerülhetnek garmadával. Ez különösen gyakori importált fájloknál, pl. a WP All Import bővítmény használata során (webáruház-tartalom feltöltésekor).
A képek felbontásának optimális beállítása a fájlméret csökkenésével jár, ami gyakran az oldalbetöltés sebességének határozott mértékű növekedését eredményezi. A felbontás átállítása tömegesen történik, vagyis a már a Médiatárban (vagy akár máshol is) lévő képek felbontása kerül átalakításra, előre egyeztetett mértékűre.
Képek tömörítése
A képek optimalizálása 3 lépésben valósul meg:
 • A képek tömörítése a feltöltés során a WordPress és a Google által javasolt optimális mértékben, vagy egyéni igény szerint.
 • A már fenn lévő képek további tömörítése - a fájlméret további csökkentése, jelentős minőségromlás nélkül. Általában látványos sebességnövekedéssel jár. Kérhető erőteljesebb tömörítés is, ha nem lényeges a magas képminőség.
 • Az képoptimalizálás automatizált, időzített felülvizsgálata, hogy az oldalbetöltés gyors maradjon.
WebP képkiterjesztés
A WebP kiterjesztésű képeket elfogadtatjuk a WordPress-es, mivel alapból nem lehet ilyeneket feltölteni. Ezután a WebP képek az oldal első betöltése során létre jönnek, és a későbbiekben ezek töltödnek be automatikusan. Ez akár 50%-kal is csökkenti a képek fájlméretét, veszteség mentesen.
Ettől a képeket tartalmazó oldalak betöltése jelentősen gyorsul.
Bélyegképek törlése, újraalkotása, bélyegképméretek tiltása
Amikor egy képet feltöltünk a médiatárba, a WordPress létre hoz belőle egy sor  különböző méretű, úgynevezett bélyegképet. Ezeket a sablon vagy  bővítmények igénylik (Pl. WooCommerce, a termékképek megjelenítéséhez). A képek egy része azonban felesleges, mivel valójában soha nem kerülnek szem elé. Az ilyen képek feleslegesen foglalják a tárhelyünket, és növelik az adatbázis méretét (a felszabadított tárhely mérete képenként gyakran MB mértékű).
A Fitness karbantartáős része a felesleges  képek szűrése és eltávolítása, illetve, a létre hozásuk tiltása is.
De honnan tudjuk, mely képek feleslegesek? Nos, annak is megvan a módja. Az ilyen trükkök sokasága az, ami miatt érdemes előfizetni karbantartásra. Egy üzleti honlap  vagy webáruzáz tulajdonosa aligha akarja ilyen dolgokra fecsérelni az energiáját és az idejét. A WP Express pedig ezért van: megcsinálja Ön helyett, hogy a tartalomra  figyelhessen, és így sikerre vigye az üzletét.

 

Összefoglalva:  megszabadulunk a nem használt, potyautas bélyegképektől, amelyek elfogják a helyet a hasznos tartalmaktól, és terhelik a tárhelyet, az adatbázist és a processzort. A bélyegképek csak a szükséges méretekben készülnek el. Az így felszabaduló teljesítmény által a honlap könnyebbé és fürgébbé válik.
Extrák
A sebességet sok tényező befolyásolja. Vannak egyéb összetevők is, amik optimális beállítása segít a felhasználói élmény javításában a betöltési sebességen vagy az egyes honlapelemek megjelenésének finomításán keresztül.
Fontos a sablonok és a bővítmények összehangolása, hogy ne egymás ellen, hanem egymást kiegészítve működjenek. Az aktuális feladatokat frissen végzett egyéni vizsgálat és tesztek  mutatják meg.
Konzultáció

A konzultáció az elvégzendő feladatokkal és a kezelést követő teendőkkel kapcsolatos

 

Kivitelezés
A szoftverek a munkát rendszeresen  vagy folyamatosan végzik, funkciótól függően. A csomag tartalmaz személyes felügyeletet és beavatkozást is, amennyiben szükséges, valamint a frissítéseket is, a csomag által elérhető  lehető legjobb teljesítmény fenntartására.

GT Metrix sebességteszt

A Fitness csomag ára:

14000 Ft/hó

A szolgáltatás díja kedvezménnyel:

9000 Ft/hó

A  kedvezmény feltétele:

A honlapkarbantartas.com hivatkozásának megjelenítése
a honlap láblécének alsó sorában
(a honlap stílusához illeszkedő módon):

Karbantartás

 

Akarom a Fitness karbantartást:
Kapcsolattartás céljából megadhat Facebook profilt, Skype nevet, stb.

 

 

referenciák

Százkéz Egyesület

A Százkéz egyesület fő tevékenysége a gyerekekkel való foglalkozás. Társasjáték, prevenció, táboroztatás. Szazkez
Minden gyereknek nagy élmény, amikor ideiglenesen otthonától távol, új környezetben kalandok sokaságát élheti át. A Százkéz egyesület ezt minden nyáron, tematikus táborokban biztosítja számukra.

Nyirhome

víztisztító A nyirhome.hu honlap egy összetett, sokoldalú rendszer. Szakmai információforrás, webáruház és szolgáltatáskínáló oldal egyben.

Megrendelhetünk fürdőszobai felszereléseket vagy víztisztítókat, legyen az konyhai vagy ipari. A beszerelés és a beüzemelés a szolgáltatás része. Minden egyben van a sikerhez.

 

Bringabolt

Kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők egy helyen. Gyors kiszolgálás, segítőkész csapat és szaktudás elegye.Bringabolt Logo 2020 Kek 150
Itt mindenki megtalálhatja a neki megfelelő bringát, legyen az férfi, női - vagy gyerek méretű; városi, túra; lábbal vagy aksival hajtható.

 

 • Egyszerű online fizetés,
  átutalásos, vagy utánvétes vásárlás

 • Ingyenes kiszállítás és tanácsadás

 • Ügyfél és mobilbarát kialakítás

 • Kellemes színek

 • Hasznos tudásanyagok a blogban

 • Részletes tájékoztatás

 • Könnyű eligazodás a menükben

 • Részletes keresési lehetőség:
  kategóriák, paraméterek és címkék alapján is

 • Kedvezmények és rendszeres akciók