Védd meg magad a hekkertől!

hekker 

A honlap karbantartást és védelmet igényel.

Egy etikus hekker szerint a WP honlaptulajdonosoknak csak 41 %-a használ valamilyen védelmet a 

  hekkertámadásokkal szemben. A maradékot előbb-utóbb kellemetlenség fogja érni: bejut valaki illetéktelen, és olyan dolgokat telepít vagy tölt fel, amiknek nem kellene ott lenni. Ezek lehetnek kártékony kódok, backdoor, illegális fotók amikhez mások hozzáférhetnek stb.

A hekker megfutamítható

Ezt túlnyomó részt el lehet kerülni, megfelelő védelem kialakításával.

0
Te milyen védelmet használsz?x

A védelem nem automatikus, nem magától értetődő – vagyis maga a WordPress CMS nincs felruházva vele. A védelmet létre kell hozni.

A SafeGuard csomag tűzfallal védett. A Check Point és a Light Speed karbantartás-csomag ennél is erősebb védelmet kínál mind a botokkal, mind a  hekkerekkel szemben.

A karbantartás hangsúlyt helyez továbbá a weboldal betöltési sebességének optimális szinten tartására, gyorsítására. A WordPress CMS alapból nem tartalmaz ilyen funkciókat, azokat bele kell ágyazni. A Check Point és a Light Speed karbantartás-csomagokban a sebességnövelés gyakorlatban bizonyított, bevált és a működést nem gátló módjait alkalmazom, rendszeres felügyelet mellett. Ezért a honlapok hosszú távon is olajozottan  tudnak működni.

 

83 / 100
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x