Vagyonőr (SecurityGuard) csomag

  • A honlaphoz szabottan optimális ingyenes biztonsági megoldások beállítása (tűzfal, belépésvédelem, login link megváltoztatása, WordPress fájlok elérésének tiltása stb.) Erős védelem a hekkerekkel és a bot-okkal szemben
  • WordPress CMS, sablonok, és bővítmények automatikus frissítése
  • Fájlok és adatbázis automatikus mentése saját felhőbe (online tárhelyre), megegyezés szerinti időközönként - hetente, vagy akár naponta, 15 GB tárhely erejéig, akár egy érve visszamenőleg

 

A szolgáltatás kiépítésének egyszeri díja:

18000

Kedvezménnyel:

14000 Ft

Kedvezményt azok vehetnek igénybe,
akik megjelenítik a honlapjuk láblécében a WP Express hivatkozását
(a honlap dizájnjához illeszkedő módon):

Karbantartás

 

Akarom a Vagyonőr csomagot:

Kapcsolattartás céljából megadhat Facebook profilt, Skype nevet, stb.

Referenciák

Az Erdőelve honlap  és alapítványi bolt csupaszív Erdélyi emberek lelkes vállalkozása. Nem lehet náhány mondatban leírni, érdemes inkább megnézni. Történelem, hagyományőrzés, kézmúvesbolt és adományozási lehetőség együtt. Antik fotókkal és régi történetekkel.

A Vagyonőr az adományokat és a hagyományokat is őrzi!

A DIYarium mérföldkövet jelent a határidőnaplók történetében. A naplók színesek és tarkák,  de a legfontosabb erényük, hogy a lapjaik cserélhetők. Diyarium Logo Egyesével, vagy akár egy hónap egyben is - pár mozdulattal. Amikor egy hónap betelik, áthelyezhetjük egy másik mappába. A helyükre pedig újabb hónapokat pattinthatunk be, így a naplónk soha nem telik be. 

A Vagyonőr a határidőnaplók új generációját is segíti.

Ha meguntad az ékszereidet, nem kell őket kidobni. Lehet módosítanni is. Pilango Vagy vehetsz különleges, egyedi darabokat, de akár egész kollekciókat is a Bizsumanufaktúrában. Az akadozó, csetlő-botló honlap a Konditerem-ben erőre kapott, és azóta a Vagyonőr vigyázó szemei előtt szárnyal.

 

Aki  egyedi méretű és alakú akváriumot, terráriumot vagy floráriumot   szeretne, jó helyen jár itt. Logo 5Minden elérhető. Előzetes megbeszélés és tervezés után megvalósulhanak álmaink mini ökoszisztémái.

A Vagyonőr az akváriumok készítésére is ügyel!

"A yerba mate tea sokkal több, mint inni egy jó teát.  Ez egy életstílus, aminek te is a részese lehetsz. Hedgymate Logo Square 140

Yerba mate tea webáruház - bevizsgált minőség, zöld és ízesített változatban, autentikus kiegészítőkkel, mint calabaza (mate tök) és bombilla.

Gyertek matézzunk együtt!"

A honlapot olvasva  a Vagyonőrrel is matézol!

"Kövesdi Csilla Írisz vagyok, nagycsaládos anyuka, aki elveszett az élet nagy óceánján, de végre talált egy csónakot. 16 éves korom óta tudom, hogy valami nem stimmel, de akkor még nem jöttem rá, hogy mi. Voltak álmaim, de ezeket valahogy nem sikerült megvalósítani. Nem tudtam mit tanuljak, merre menjek. Spiritualitással foglalkoztam, olvastam Coelhot, Oshot, tanultam Pránanadit. Aztán a kezembe akadt 20 évesen L.L.Hay: Éld az életed könyve és abban azt írta, ha nincs a közeledben önsegítő csoport, akkor hozz létre egyet. Hát létrehoztam."

A lelki gondozást és fejlesztést is a Vagyonőr csomag támogatja.